Eladó családi ház, Gödöllő

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Gödöllő
  • Alapterület: 341 m²
  • Szobaszám (nappalival): 8 szoba
  • Irányár: 225 000 000 Ft
  • azonosító: M93333

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Gödöllő központhoz közeli részén eladóvá vált egy igazi kincs. A spanyol stílusjegyeket hordozó ingatlan milliője magával ragadó. A nyüzsgő kisvárosi forgatagból a kapu becsukódása után a hazaérkeztem, biztonságban, nyugalomban vagyok érzése fogadja az ottlakókat.
Már az ingatlan területére belépve érezhető az elegancia, mely az épületbe belépéskor csak fokozódik.

Jelenlegi tulajdonosai családi ágon örökölték, ezért mondhatni első tulajdonosai az ingatlannak.
A telek mérete 1260 m2, melyen egy 258 m2-es és egy 83 m2-es lakóépület helyezkedik el. A kettő épület nincs összeépítve, köztük egy fedett autóbeállónyi hely található. A két különálló épület akár több generáció együttélésére is lehetőséget ad.
Az épület 1990-1992-ben épült, jelenlegi állapotát 2002-ben érte el, majd 2017-ben nagykörű felújításon esett át.

A nagyobb ház, 258 m2, egy előszoba, elegáns, nagyméretű, világos nappali, melyben egy fűtésre alkalmas cserépkályha kapott helyet, három hálószoba, konyha, étkező, fürdőkáddal, wc-vel felszerelt fürdőszoba, zuhannyal, wc-vel ellátott fürdőszoba, emeleti szinten dolgozószoba található.
Mivel a ház jellegét a bútorzat, a hozzá illő, gondosan kiválogatott színek adják, így tulajdonosai szeretnék, személyes tárgyaikon kívül, azokkal együtt értékesíteni.

A kisebb ház, 83 m2, a tulajdonosai jelenleg saját edzőteremnek, szaunával felszerelt privát wellnessrészlegnek használják, de természetesen, amennyiben szeretné lakhatásra is alkalmas. Található benne előszoba, nappali tér, télikert, zuhanyzóval, wc-vel felszerelt fürdőszoba, az emeleti szinten kettő hálószoba, fürdőszoba.
Az otthonok melegéről, épületenként külön elhelyezett gázkazánokról vezérelt radiátorok gondoskodnak.

Az épületek falazata 38-as Porotherm téglából készültek, 6 cm szigetelés került a nagyobbik házra, a kisebbik ház nincs szigeteléssel ellátva. Betonfödémes, szigetelt tetővel rendelkeznek a házak. Nyílászárói magas minőségű fából készültek.
Az épületek alatt található egy-egy pince. A 258 m2-es ház alatt tárolóval ellátott, nagyméretű pince található, melybe egy medence lett tervezve, de megépítésre már nem került. A 83 m2-es ház alatt csak tárolásra alkalmas pince található.

A tágas, minden oldalról intim, szabad mozgásteret biztosító, családi,- baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas, gyönyörűen kialakított, gondozott kertben található a 60 m2-es faszerkezetű garázs, melybe 2 autó kényelmesen elfér, de akár 3 autó beállására is van lehetőség. A kertben található még egy fedett szaletli, közvetlenül a téglából épített sütő mellett, mely nyugodt pihenést biztosít az ottlakók számára. Növényzetet öntözőrendszer ápolja. Kút is található a telken, de az öntözés nem erről történik.
Mindkét épület riasztóval, klímával felszerelt. További kényelmet biztosít a hazaérkezőnek az elektromos kapu.

Előnye még az ingatlannak, hogy pár perces sétával megközelíthetők a helyi,- távolsági buszjáratok, HÉV, posta, oktatási intézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek.

Amennyiben elképzeléseiben egy impozáns, minden igényt kielégítő, elegáns otthon szerepel, ahol szívesen kialakítaná otthonát, mely három generáció együttélésre is alkalmas, akkor ez az ingatlan csak Önre és családjára vár. Keressen bizalommal. Domján Dóra

További jellemzők: saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások